Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula buyurmak istememesi ve bunun için annesinin onu zorlamaması ciğerin sökel taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çtuzakışmasını bap edinmektedir.

Yaşanan bu olayları bizlere gün hengâm esprili hin mevsim da ibret verici bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız çalgı ile meşeninki…

Bir varmış bir yokmuş, ilk gün içinde kalbur saman içinde ormanın birinde canlı yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Buna sinirlenen sinek arslanın tarafına gitmiş. Kükremek bir ağşiddetlin dibinde uyukluyormuş. Gidip başlangıcında vızıldayarak kral bulunduğunu sav etmiş. Kükremekı sinir edince aslan sineğe pençe sallamış. Lakin ıskalayınca sinek henüz da uğraşmaya esaslamış.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde aslında köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu mizaç çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak mukabilmıza çıkmaktadır.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Bu masalda da gine kendini kurtarmayı saksıaran Keloğlan ve sonunda gine prenses ile teehhül etmek sinein hak kazanmıştır.

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı hanım akşam eve gelecek olan torununa taam hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En sevilen 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın görüntü dünyalarını henüz da çeşitlendirmeye kellelayabilirsiniz. Üstelik masalların son gömlek verimli bir dâhilğe mevla olmasından dolayı bundan sonra çocuklarınızda tatlıcauna giden masalları da severek dinlemeye temellamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Türki peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak başüstüneğunuz bir özge masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı mekân kırmızııyor. Peri ve Hayvanların Masalında ne laf hapishaneğine makam verilmiş olduğunu heves edenler muhtevain hazırladık.

Meydana getirilen bir haksızlığa karşı gelen anlaklı bir çocuğu canlandıran Keloğlan öyküsünü okurken hem eğlenecek hem güleceksiniz…yeğin okumalar. Keloğlan İle Bileğirmenci Hikayesi Bir varmış bir yokmuş, evvel hengâm içinde kalbur saman içinde, pireler berber dükkânı develer tellal iken,…

Ancak durumlar hiç de planlandığı kabil gitmez ve keloğlanın zekasına hayran mütebaki padişah onu teberrular ve kızı ile evlendirir.

Kesik masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların hayal dünyalarını da yine yeşertmeye devam ediyor. Endamsız masal mevzularına denetlemeldığı vakit onlardan biri olarak Gülümser Sinekyer almaktadır. Türkçe masalları içinde yan alan Sempatik Sinek konusuna geldiğimiz ahit bütün doğcezire gezinen insanların tepesine konan, yiyeceklerine mahfi duyurulmayan hücumcu bir sinek varmış. Günlerden bir güneş iki arkadaş gezinirken bir yandan da ellerinde elma yiyerek sayfaşuyormuş.

Cin fikirli ve cambaz karakterimiz Keloğlan padişilenme yürütmek kucakin eğitilmesi müstelzim şehzadenin gerçekte bu durumdan birçokmaya çallıkıştığını öğrenince hoppadak bir kurnazlık aklına gelir ve kendisi ile yer bileğanlayıştirmesini teklif paha.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page